Login

“Hvis du vil vite alt—kjenn én.”

“Kraften i den Høyeste Bevissthet er sannelig en unik styrke, en magisk kraft. Når en dyktig tryllekunstner skaper en levende due av en jordklump, blir tilskuerne fylt av undring når de ser det. I virkeligheten blir ikke jorda til en due, men for tilskuerne er det som om de med egne øyne ser at jorda blir til en levende, flyvende due. Hva er hemmeligheten bak dette fenomenet? Og hvem kjenner denne hemmeligheten, om jordklumpen egentlig ble en due? Denne hemmeligheten er det bare tryllekunstneren og hans trofaste tilhengere som kjenner.

“Likeledes har den Høyeste Bevissthet utviklet Sin skapelse med Sin magiske kraft. Hvis noen ønsker å kjenne de indre hemmelighetene i den magiske kraften; hva bør de foreta seg? Svaret er å gå inn i et kjærlig forhold til tryllekunstneren Selv. En må melde seg på i den indre sirkelen av Hans følgesvenner. Da vil universets Styrer, som følge av sitt nære forhold til vedkommende, åpenbare Sin magiske krafts hemmelighet. Så, det er bare i den største nærhet til den Høyeste Bevissthet at en kan få vite hemmeligheten av Han, ikke ved å gå i strid med Han.”

“‘Jeg viser meg for en person ut fra hans eller hennes ønsker. Hele hans eller hennes vesen vil bli fylt av mitt vesen. Alle de levende vesenene her i universet raser mot meg enten de vet det eller ikke.’ Dette er universets endelige hemmelighet.”